Binnen 45 seconden beveiligd
Makkelijk te bedienen
Niet hackbaar
Extreem luid alarm

Wie zijn wij?

Veiligheid is een kwestie van vertrouwen. Wij van Safe4U zijn een hecht team dat zich samen inzet voor uw veiligheid. Ons logo? Het stokstaartje! Succesvolle individuen die een gemeenschappelijk doel nastreven en samen een sterke gemeenschap vormen!

Scroll gelijk door naar...

Over ons

Sinds 1990 leveren Hoffmann en Kh-security GmbH & Co. KG in Duitsland beveiligingsdiensten aan consumenten en bedrijven. In 2014 is het bedrijf Safe4u opgericht om het huis veiliger te maken met een product van even hoge kwaliteit. Inmiddels is Safe4u de grootste aanbieder van alarmsystemen via directe verkoop in Duitsland. In vier jaar tijd zijn er 80.000 gezinnen, families en bedrijven beveiligd met dit unieke alarmsysteem.

Safe4u Nederland is importeur van dit prachtige product sinds begin 2019 en levert door middel van onze safety consultants het systeem aan de Nederlandse consument en aan Nederlandse bedrijven. Samen zijn wij er voor u veiligheid.

Wilt u meer weten over Safe4u?

Bedankt voor het invullen van het formulier! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Oeps... Er ging iets mis bij het versturen. Probeer het op een ander moment opnieuw.

Anneke

Het systeem is eenvoudig te hanteren. In tegenstelling tot eerdere beveiliging heb ik eindelijk geen vals alarm meer. Ik kan mij 's nachts door het huis verplaatsen (zelfs de hond) als het alarm actief is. Voor manipuleerbare technologie├źn had ik veel meer geld moeten betalen.

Ik vertel het iedereen en het is serieus bedoeld, kopen. Je kunt je geld niet beter uitgeven!

Yvonne

Wat moeten we zeggen? Een uitgebreid advies van onze consultant. De verwerking was snel en de installatie was al een paar dagen later. Over het systeem zijn we helemaal enthousiast! Mijn man ging na de installatie met het systeem aan de slag. Eenvoudige bediening, de prijs was top en vooral erg stabiel met onze extra wensen.

Wij raden Safe4u aan iedereen aan!

Peter

Beveiliging in de 21ste eeuw!

Een goed opgeleide Safety Consultant heeft veel tijd voor ons genomen. Zijn doel was tevreden klanten die hem willen aanbevelen. Na ongeveer een uur waren al mijn vragen, en die van mijn vrouw, beantwoord en waren wij overtuigd! Wij hebben direct de 365pro samen met accessoires besteld en gelijk onze vrienden geïnformeerd over deze aankoop! Zo'n product kan je met een goed geweten aanbevelen aan je vrienden!

Bedankt Safe4u, het werkt echt geweldig!
Sluit aan, wees zeker! (dat zegt de consultant, maar het is waar)