Binnen 45 seconden beveiligd
Makkelijk te bedienen
Niet hackbaar
Extreem luid alarm

Heeft u vragen?

Hier vind u een aantal veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Heb ik een alarmsysteem nodig?

Ik heb een hond, ik heb geen alarmsysteem nodig. Toch?

Helaas is een hond niet voldoende om uw huis te beschermen tegen inbraak. Wat gebeurt er als de hond niet in huis is maar bij jou? Of maakt de inbreker de hond onbekwaam? Dit gebeurt niet met een alarmsysteem met complexe sabotagebeveiliging.

Ik woon in een huurappartement, ik heb geen alarmsysteem nodig. Toch?

Statistieken laten zien dat woningen ook regelmatig het slachtoffer zijn van inbraak. In grote appartementencomplexen kunnen meerdere huishoudens in een keer beroofd worden. Sieraden en elektronica zijn aantrekkelijke inbraak redenen.

Er is bij mij in de buurt ingebroken, wat kan ik doen?

U moet direct handelen, inbraakbendes trekken vaak door woonwijken heen. Wees oplettend en observeer of er veranderingen zijn. De 365pro + Hybrid vereist geen complexe installatie maar is direct inzetbaar en geeft u het gevoel van veiligheid terug.

Ze zullen bij mij niet inbreken want er valt niks te halen. Toch?

Veel te vaak wordt inbraakbeveiliging niet gebruikt als preventieve maatregel, maar wordt alleen actie ondernomen als het al te laat is. Als het al te laat is, is niet alleen het materiële verlies groot, maar wordt het gevoel van veiligheid van alle betrokkenen lange tijd opgeschud.

Is mechanische inbraakbeveiliging niet voldoende?

Voor de acute bescherming van zwakke punten is mechanische beveiliging zoals een deur slot natuurlijk een optie. Als u echter een algehele bescherming van het pand wenst, kan mechanische bescherming van elk afzonderlijk raam en elke deur duur zijn en vaak gepaard gaan met lange installatietijden.

Welk alarmsysteem past bij mij?

Dit is altijd afhankelijk van uw woning en uw wensen. Hier maakt de 365pro +Hybrid indruk met zijn flexibiliteit en modulariteit. Welke voorwaarden biedt uw woning? Welke beveiligingsproblemen kunnen het beste worden beschermd en hoe? Wat is belangrijk voor u in termen van gebruiks- en meldingsopties? Onze beveiligingsadviseur zal deze punten met u bespreken en uw gepersonaliseerde oplossing implementeren. Maak hier gelijk uw afspraak

Infrageluid functionaliteit

Hoe werkt infrageluid technologie?

Bij elke inbraak - zelfs een poging - is het met geweld winnen vaneen mechanisch obstakel. Dit betekent dat er in ieder geval een geluidsverandering van buiten naar binnen moet plaatsvinden, die direct door het infrageluidssysteem kan worden herkend en vervolgens wordt gemeld. De verandering in de geluidsfrequentie ligt in het bereik tussen 2 en 16 Hertz en wordt op deze frequentie nauwkeurig in het infrageluidsysteem geklokt. Het menselijk oor kan dit niet waarnemen, we horen pas vanaf ongeveer 20 Hertz.

Is infrageluid schadelijk?

Wetenschappelijke studies suggereren dat infrageluid alleen gevolgen kan hebben als mensen het kunnen waarnemen. Maar ook daar lopen de meningen sterk uiteen. Veel belangrijker bij de 365pro + Hybrid: het genereert geen infrageluid, maar meet alleen het bestaande geluid.

Wat zijn de voorwaarden om de infrageluid technologie goed te laten werken?

Eerst moet de buitenhuid van het object worden gesloten. Binnen het object moet toegang worden verschaft tot elke te detecteren ruimte. Dat wil zeggen dat er een luchtspleet onder deur aanwezig moet zijn of een andere opening. Ruimtes die hermetisch afgesloten zijn, zoals garages of kelders met branddeuren, kunnen worden beveiligd met een extra beveiligingsmodule.

Het 365Pro +Hybride alarmsysteem

Waarom is het alarmsysteem een hybride systeem?

Het sleutelwoord hier is flexibiliteit. De modulaire opbouw maakt het mogelijk om beter in te spelen op het te beveiligen pand en om delen van een garage, een kelderruimte of een seniorenflat extra en apart te beveiligen.

Kan ik het alarmsysteem ook ’s nachts activeren?

Ja, met de 365pro +Hybrid kunt u zich zowel overdag als 's nachts vrij door het pand bewegen. Het systeem heeft hiervoor de modus "Aanwezig ingeschakeld",die zich voorbereidt op het op handen zijnde alarm dat gedurende 30 seconden wordt geactiveerd. Als er sprake is van een abrupte verstoring van het infrageluid, bijvoorbeeld geen inbraak maar een sterk dichtslaande deur, biedt het systeem de mogelijkheid om gedeactiveerd te worden voordat er eenluid alarm afgaat. Er is ook de mogelijkheid om in deze modus extra modules zoals trappers, d.w.z. de tweede regel, te deactiveren.

Kan ik mijn alarmsysteem activeren terwijl mijn huisdier, in huis is?

Ja, want het systeem reageert niet op beweging in de ruimtes zelf, maar op de stabiliteit van buitenkant. Als er lucht vanaf buiten binnen komt, gaat het alarm pas af. Niet als lucht vanbinnen verplaatst.

Hoe snel werkt het systeem?

Zodra het systeem stroom heeft en de infrageluid sensor is geactiveerd, heeft het systeem 5 minuten nodig om op te starten en de infrageluid golven te meten. Het alarmsysteem is dan volledig functioneel en kan worden ingeschakeld.

Is er een app, en kan ik onderweg meldingen ontvangen?

Ja, u of anderen kunnen worden gebeld via een GSM-module en een telefoonkaart, indien hierom wordt gevraagd. U kunt het systeem ook koppelen aan een app en zo de mogelijkheid hebben om bedieningselementen en gedetailleerde meldingen direct op te roepen.

Als ik niet bereikbaar ben, kan de politie dan worden gebeld?

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om het systeem te laten bellen naar de politie zodat zij verdere actie kunnen ondernemen. Bij particulieren is direct bellen naar de politie niet toegestaan.

Kunnen kinderen het alarmsysteem bedienen of is het te ingewikkeld?

Bij binnenkomst van uw huis of bedrijf hoeft u slechts op één knop te drukken om het systeem uit te schakelen. Hierdoor wordt de bediening kinderspel!

Vereist het systeem complexe installaties, zoals boorwerkzaamheden?

Nee, het systeem heeft alleen een stopcontact nodig en is binnen 5 minuten klaar voor gebruik.

Wat gebeurt er met mijn alarmsysteem als ik meubilair verplaats of iets toevoeg?

Een verhuizing of uitbreiding is voor de 365pro+ Hybrid geen belemmering, hij is eenvoudig aan te sluiten op het stroomnet en u kunt bij uw persoonlijke veiligheidsadviseur nagaan of er extra accessoires nodig zijn.

Hoe word ik op de hoogte gebracht van een inbraakpoging?

Naast dat het luide alarm de centrale inschakelt en het buitenalarm af laat gaan dat mensen in je omgeving attendeert op de (inbraak) poging, biedt het systeem ook de mogelijkheid om je via de app te informeren.

Hoe lang heeft een systeem garantie?

Op het 365pro+Hybrid systeem zit 2 jaar garantie.

Bescherming tegen sabotage

Wat gebeurt er als het alarmsysteem wordt losgekoppeld van de stroom?

De 365pro + Hybrid heeft een noodaccu die in dit geval wordt geactiveerd. Er zal automatisch een melding uitgaan naar de centrale. Daarbij wordt u via het display van het systeem en/of de app op de hoogte gebracht.

Heeft de buiten detector sabotagebeveiliging?

Ja, de centrale detecteert de poging om de buiten detector te vernielen of open te breken en geeft een foutmelding in het systeem. Een GSM-module kan u ook telefonisch informeren.

Zijn de infrageluid sensor en de extra modules beveiligd tegen sabotage?

Ja, ook pogingen tot vernieling of power caps worden bij de centrale gemeld en van deze sabotagepogingen wordt u via het display of app geïnformeerd.

Aankoop van het alarmsysteem

Kan ik het alarmsysteem vooraf testen?

U hoeft natuurlijk geen kat in een zak te kopen. Omdat de basisconfiguratie van de 365pro+Hybrid alleen een stopcontact vereist, kunnen we het systeem direct bij u op locatie testen. Naast de presentatie van het alarmsysteem, voert de gespecialiseerde veiligheidsadviseur in uw regio ook een veiligheidscontrole uit van uw muren om mogelijke gevarenzones te identificeren. Maak hier een afspraak voor de security check.

Zijn er financieringsmogelijkheden voor het systeem?

Ja, wij bieden zowel financiering voor particuliere huishoudens als leasing voor zakelijke klanten. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Maak hier een afspraak met een van onze adviseurs.

Welke betaal mogelijkheden heb ik?

U kunt gebruik maken van de betaalmethoden contant, kopen op rekening, vooruitbetaling en PayPal of profiteer van onze financieringsmogelijkheden. Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Stond uw vraag er niet tussen?

Bedankt voor het invullen van het formulier! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Oeps... Er ging iets mis bij het versturen. Probeer het op een ander moment opnieuw.

Anneke

Het systeem is eenvoudig te hanteren. In tegenstelling tot eerdere beveiliging heb ik eindelijk geen vals alarm meer. Ik kan mij 's nachts door het huis verplaatsen (zelfs de hond) als het alarm actief is. Voor manipuleerbare technologieën had ik veel meer geld moeten betalen.

Ik vertel het iedereen en het is serieus bedoeld, kopen. Je kunt je geld niet beter uitgeven!

Yvonne

Wat moeten we zeggen? Een uitgebreid advies van onze consultant. De verwerking was snel en de installatie was al een paar dagen later. Over het systeem zijn we helemaal enthousiast! Mijn man ging na de installatie met het systeem aan de slag. Eenvoudige bediening, de prijs was top en vooral erg stabiel met onze extra wensen.

Wij raden Safe4u aan iedereen aan!

Peter

Beveiliging in de 21ste eeuw!

Een goed opgeleide Safety Consultant heeft veel tijd voor ons genomen. Zijn doel was tevreden klanten die hem willen aanbevelen. Na ongeveer een uur waren al mijn vragen, en die van mijn vrouw, beantwoord en waren wij overtuigd! Wij hebben direct de 365pro samen met accessoires besteld en gelijk onze vrienden geïnformeerd over deze aankoop! Zo'n product kan je met een goed geweten aanbevelen aan je vrienden!

Bedankt Safe4u, het werkt echt geweldig!
Sluit aan, wees zeker! (dat zegt de consultant, maar het is waar)