Binnen 45 seconden beveiligd
Makkelijk te bedienen
Niet hackbaar
Extreem luid alarm
  • Binnen 45 seconden beveiligd
  • Makkelijk te bedienen
  • Niet hackbaar
  • Exteem luid alarm

Herontdek veiligheid met Safe4U

Veiligheid is een kwestie van vertrouwen. Met Safe4U bent u gegarandeerd veilig, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Bescherm uzelf, uw gezin en uw eigendommen onmiddellijk met onze twee slimme alarmsystemen. En dat alles zonder lange installatietijden, ingewikkelde bedrading en radiostraling! De 365pro+ Hybrid is ideaal voor grote huizen en commercieel vastgoed en de 365pro+Hybrid Mobile is ideaal voor thuis of op reis. Lees snel verder en ontdek ze nu!

Safe4U: de beste inbraakpreventie

Een inbraak kan iedereen overkomen. Onze lijfregel? Voorkomen is beter dan genezen. Door middel van de innovatieve infrasoon technologie kan het alarmsysteem de inbraak al detecteren voordat het pand is binnengetreden. Het extreem luide alarm schrikt inbrekers af en voorkomt inbraken in de toekomst! Onze alarmsystemen 365pro+ en 365pro+ Hybrid Mobile herdefiniëren veiligheid, al binnen 45 seconden.

Liever in termijnen betalen?

Wij begrijpen dat veel bedrijven graag op maandelijkse basis voor hun alarmsysteem betalen. Daarom stellen wij onze klanten in staat ons alarmsysteem op flexibele basis te betalen in termijnen. U betaald op maandelijkse basis net zoals een abonnementsvorm. Echter bent u na afbetaling wel volledige eigenaar van het Safe4u alarmsysteem.

Klik hieronder voor meer informatie over Safe4u Flex.

Meer over Safe4u Flex
safe4u 365pro hyrbid mobile

Veiligheid voor uw gezin

Als het om uw gezin gaat, staat veiligheid voorop. Onze 365pro+ Hybrid Mobile is door zijn geringe formaat makkelijk mee te nemen en werkt met zowel een gewone stekkeraansluiting als met een sigarettenaansteker. Compact, maar toch met een reikwijdte van 70 m2 en zelfs uit te breiden tot 100 m2! Ideaal voor thuis of om mee te nemen op vakantie met de caravan of camper. Lees meer over wat dit slimme alarmsysteem voor u en uw gezin kan betekenen.

Beveilig uw huis
Het nieuwe alarmsysteem van Safe4u. De pro 365

Veiligheid voor uw onderneming

Maar liefst 40% van de ondernemers krijgt helaas te maken met een inbraak. Het beveiligen van een bedrijfspand is enorm belangrijk. Niet alleen materiële schade is een groot risico, maar ook klantgegevens kunnen in de verkeerde handen vallen. De Safe4U 365pro Hybrid heeft een extreem luid alarm dat inbrekers afschrikt nog voordat ze het pand zijn binnengetreden. Zo beschermt u snel en eenvoudig ruimtes tot 800 m2. Lees meer over hoe dit innovatieve alarmsysteem uw pand kan beveiligen.

Beveilig uw onderneming

Beveilig uw huis of onderneming in een handomdraai!

Geen bedrading of straling

Onze alarmsystemen zijn plug-en-play en werken zonder extra kabels en radiostraling!

24/7 in contact

Met onze app bent u altijd verbonden met het systeem, waar u ook bent.

Uit te breiden naar wens

Zowel de 365pro+ en 365pro+ Hybrid Mobile zijn uit te breiden voor nog meer reikwijdte en gebruiksgemak! Onze medewerkers informeren u graag.

Wat is dat, infrasoon geluid?

Alle geluiden verspreiden zich in de lucht als golven, zogenaamde geluidsgolven. Geluidsgolven onder de 16 Hz worden infrageluid genoemd. Mensen (en dieren!) kunnen deze geluiden niet waarnemen, maar wel produceren. Ook bij het openen van het openen van een buitendeur of -raam. Deze “inloopgolven” verspreiden zich ver genoeg om op afstand meetbaar te zijn. Op deze manier is het mogelijk dat het alarm alle kamers en meerdere verdiepingen kan bewaken zonder extra detectoren of sensoren. Het enige dat nodig is, is een luchtverbinding tussen de ruimtes!

40%

Van de ondernemers krijgt te maken met inbraak.

13.565

Inbraken in bedrijfspanden in 2020

37

Bedrijfsinbraken per dag

Daarom Safe4u!

De alarmsystemen van Safe4u zijn een vroegtijdig waarschuwingssysteem tegen inbraak.

Eenvoudig

Al binnen 45 seconden aan te sluiten en te gebruiken, zo uit de doos!

Niet hackbaar

Door de interne batterij, de verschillende frequenties en permanente zelfmonitoring is het niet mogelijk om onze alarmsystemen te hacken of te saboteren!

Bedieningsgemak

De eenvoudige afstandsbediening vermindert het risico van bedieningsfouten en is gecertificeerd door de Duitse Senior Pilot.

Extreem luid alarm

Het systeem produceert bij inbraak een extreem luid alarm vanwege twee hoogfrequentie sirenes.

Tips en Tricks over beveiligen

Een inbraak kan iedereen iedereen overkomen. Vaak kunnen we een groot verschil maken met slechts kleine aanpassingen in ons gedrag. Lees hier onze tips voor uw veiligheid.

Beveiligingsblog

Lees hier tips en tricks samengesteld door onze medewerkers!

Bekijk blogs

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Bekijk vragen

Maak een afspraak voor de gratis demonstratie van Safe4u!

Heeft u een vraag, opmerking of zou u graag een thuisdemo willen inplannen? Vul hieronder het contactformulier in.

Bedankt voor het invullen van het formulier! We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Oeps... Er ging iets mis bij het versturen. Probeer het op een ander moment opnieuw.

Anneke

Het systeem is eenvoudig te hanteren. In tegenstelling tot eerdere beveiliging heb ik eindelijk geen vals alarm meer. Ik kan mij 's nachts door het huis verplaatsen (zelfs de hond) als het alarm actief is. Voor manipuleerbare technologieën had ik veel meer geld moeten betalen.

Ik vertel het iedereen en het is serieus bedoeld, kopen. Je kunt je geld niet beter uitgeven!

Yvonne

Wat moeten we zeggen? Een uitgebreid advies van onze consultant. De verwerking was snel en de installatie was al een paar dagen later. Over het systeem zijn we helemaal enthousiast! Mijn man ging na de installatie met het systeem aan de slag. Eenvoudige bediening, de prijs was top en vooral erg stabiel met onze extra wensen.

Wij raden Safe4u aan iedereen aan!

Peter

Beveiliging in de 21ste eeuw!

Een goed opgeleide Safety Consultant heeft veel tijd voor ons genomen. Zijn doel was tevreden klanten die hem willen aanbevelen. Na ongeveer een uur waren al mijn vragen, en die van mijn vrouw, beantwoord en waren wij overtuigd! Wij hebben direct de 365pro samen met accessoires besteld en gelijk onze vrienden geïnformeerd over deze aankoop! Zo'n product kan je met een goed geweten aanbevelen aan je vrienden!

Bedankt Safe4u, het werkt echt geweldig!
Sluit aan, wees zeker! (dat zegt de consultant, maar het is waar)